2010. már 08.

A hét híre: Fásy Ádám a VSZ miniszterelnök-jelölte

írta: VSZ
A hét híre: Fásy Ádám a VSZ miniszterelnök-jelölte

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) Fásy Ádámot kérte fel miniszterelnök-jelöljének. Az  országszerte ismert, népszerű műsorvezető, immár 15 éve a Kisvállalkozók  Országos Szövetsége (KISOSZ) alelnöke, valamint Magyarország bioélelmiszer nagykövete is.

Fásy Ádám Hajdú Péter Frizbijében jelentette be, felkérte a Vállalkozók Szövetsége a Reformokért (VSZ) párt, hogy legyen a miniszterelnök-jelöltjük. Lehet, hogy miután tavaly nem utasította vissza a politikai szerepvállalást, bátran próbálkozott nála a Vállalkozók Szövetsége.

A 2007. áprilisában alakult párt - eredetileg szakmai érdekképviseleti szervezet - indulhatnak a választásokon. A mulatós zene koronázatlan királya tíz nap gondolkodási időt kért. Mivel tetszik neki az ideológiáktól mentes Vállalkozók Szövetsége programja a Zeneexpressz sztárja hajlik a megtisztelő felkérés elfogadására.

A mulatós zene sztárja a munkanélküliség megszüntetését, a korrupció visszaszorítását és a biogazdálkodás bevezetését tűzte ki fő céljául, politikai küldetésének pedig azt tekinti, hogy „az emberek ne gyűlöljék, hanem szeressék egymást, és boldogság és béke legyen Magyarországon”.
"Ausztriában a földek 17 százalékán biogazdálkodás folyik. Nálunk miért nem lehet? Húsz éve mi voltunk Európa éléstára!" - ismertette elképzeléseit a közismert zenész, politikus. A Zenexpressz házigazdájának határozott elképzelései vannak a egészségügy terén is: "egészséges étkeztetésre van szükség, ezáltal megszűnnek a mérgezések, nem lenne ennyi beteg és rákos."

- Támogatnám a kisebbséget, nem halat, hanem hálót adnék nekik, mert arra van szükségük, hogy felzárkózzanak. Egy olyan szociális hálóra van szükség, amely segít a beilleszkedésben, hogy az évek során ők is feljöjjenek, és ne csak együtt éljen a roma és a magyar, hanem egymást segítve – árulta el terveit Fásy Ádám a Frizbi című tévéműsor szerdai felvételén. A miniszterelnök-jelölt azt is elmondta: kampányuknak alacsony a költségvetése, még a százmillió forintot sem éri el, ennek ellenére vezetőjük, Baldauf Aladár biztos abban, hogy helyük van a parlamentben, onnan pedig már csak egy lépés választja el Fásyt a miniszterelnöki széktől.

- Ha így alakulna, Torgyán József barátomat, volt földművelésügyi minisztert kérném fel főtanácsadónak. Pintér Sándort kölcsönkérném a belügyminiszteri posztra, a kulturális ügyek minisztere pedig Pákh Imre műkereskedő lenne – mondta Fásy. – Miniszterelnökként a bio-agrárkultúrát fejleszteném leginkább hazánkban – tette hozzá Magyarország legszebb hölgyeinek valamikori megkoronázója.

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) mint szakmai érdekképviselet nyilván figyelembe vette azt is, hogy fontos az összes magyar állampolgár képviselete, tehát nem csak a vállalkozóké. Fásy tökéletesen alkalmas a széles néptömegek VSZ felé történő közelítésére. A VSZ progamja szerint a bérből, fizetésből élőket, valamint a nyugdíjasokat és munkanélkülieket is képviseli. Fásy tábora pedig ezekben a rétegekben a legnagyobb. Milliók szeretik őt és műsorait.

A GalaxyCentrum megkérdezte Baldauf Aladárt a Vállalkozók Szövetsége elnökét is (képünk), a döntés hátteréről. A VSZ elnöke elmondta, hogy nem sok vita volt a felkérésről, hiszen Fásy sikeres vállalkozó, vállalkozói érdekképviselet országos vezetője, bio-nagykövet, valamint ismert műsorvezető és előadóművész.

Baldauf Aladár azt is elmondta, nem félnek tőle, hogy Fásy - népszerűsége mellett megosztó személyiség is, hiszen elmondása szerint minden politikus az. Bárkit választottak volna mindenképpen támodások kereszttüzébe került volna, csakúgy, mint Orbán Viktor, Mesterházy Attila, Bokros Lajos, Vona Gábor vagy Schiffer András.

A Vállalkozók Szövetsége elnöke azt is közölte, Fásy jelölése közel sem vicces, bár valóban egy vidám kampányt szeretnének csinálni a vállalkozók, hiszen az ország népe szomorú és boldogtalan. Ezért is szeretné a VSZ kicsit felvidítani Magyarországot. Nyugodt, békés, előremutató kampányt terveznek, több ismert sztár segítségével. A VSZ csapatát erősíti - többek között - Fekete Gyula (SzaxiMaxi) a Hungáriából és a Dolly Rollból, Orbán Sándor a Maksa Hiradóból és a MyCream zenekarból, Koroknay Géza színész, Marjai Judit az ismert fotós és jósnő, továbbá Bakos Miklós és Merő Miklós ismert üzletemberek is. Fásy Ádám mellett segíti a kampányt Ihos József, az ország „Kató nénije” is.

Valakik hiányoznak a palettáról: az ismert politikusok, de őket mellőzte a VSZ, mert mind tehetnek arról, hogy az ország ide jutott. A GalaxyCentrum kérésére Baldauf úgy nyilatkozott, az még a jövő titka, hogy Pákh Imre a világ egyik leggazdagabb magyarja, fel kerül-e a listára, pedig ezt régóta beszélik szerte az országban. Baldauf szerint lehet, hogy a Frizbi műsorából, többet lehet majd megtudni. 

- Nem szokványos kampányra készülünk, bár a VSZ-nek nincsenek százmilliói, hiszen nem kap állami támogatást sem, és a korrupciót is megvetjük. Csak magunkra számíthatunk és a VSZ adományozói rendszereire. Ez a honlapon megtalálható: www.vallalkozokszovetsege.com.

A GalaxyCentrum reméli, hogy ezzel is segíthette a VSZ parlamentbe jutását. 272 ezer szavazat nem kevés, de ennyivel be tud jutni a párt az országgyűlésbe, a szakszervezeti és kisebbségi szövetségeseik is ezen dolgoznak.

Sok sikert Fásy Ádám, sok sikert Baldauf Aladár, sok sikert Vállalkozók Szövetsége, sok sikert Magyarország!
(GalaxyCentrum)

Szólj hozzá

választás orbán viktor vona gábor vsz bokros lajos mesterházy attila schiffer andrás vállalkozók szövetsége baldauf aladár