2013. sze 02.

Új politikai erő a palettán

írta: VSZ
Új politikai erő a palettán

A Demokratikus Ellenzékből megalakult a HARMADIK ERŐ, a Magyarok Magyarországért Választási Szövetség (MAMA 2014).


MAMA_logo1.jpg


Frenkel Attila, a Magyarok Magyarországért (MAMA) elnöke és Baldauf Aladár, a Vállalkozók Szövetsége a Reformokért (VSZ) elnöke 2013. augusztus 28-án aláírta a két szervezet választási együttműködési megállapodását. A felek a MAMA égisze alatt harmadik erőként mindazokat akarják megszólítani és választási részvételre bírni, akik nem kizárólag az MSZP-ben illetve nem a Fideszben és szövetségeseikben látják a nemzet felemelkedése megtervezésének és irányításának a letéteményesét. A szövetséget parlamenten kívüli pártok és civil szervezetek támogatják. Alapító támogatók: Szolidaritás Szakszervezet, Megújulás a Holnapért, Szövetségben, Együtt Magyarországért (SZEM), Magyar Antidiszkriminációs Közhasznú Alapítvány (MADA), Változás! 2014 Mozgalom, Határon Túli Magyarok Pártja, Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány, Magyar Fiatalok Pártja, Horizont egyesület, Magyar Nő Párt, Társadalmi Kamara Mozgalom, Egységes Magyar Ifjúság (EMI), Magyarok Magyarországért Mozgalom,

Az elmúlt 23 év Magyarországon mindazoknak, akik nem voltak „jó időben jó helyen” a sikertelenség, a lecsúszás, az igazságtalanság története. A keleti régió vezető és elfogadott, általánosan elismert országából lettünk szinte a legutolsók. Az olyannyira kedvelt befektetési célországból mára már menekül a tőke, menekülnek a befektetők, de menekülnek tanult és kevésbé tanult fiataljaink és időseink is más országok, a tisztességesebb demokrácia, a félelemmentesség, a jobb életkörülmények, a nagyobb és biztosabb jövedelem és a kiszámíthatóság felé.

Nem várhatjuk, hogy a hazánkat a jelenlegi nehéz helyzetbe döntő politikusok megrázzák magukat, azt mondják, hogy elég volt, s ezentúl nem a saját hasznukra, hanem a mi javunkra dolgozzanak. Most mi mondjuk azt, hogy elég volt, hogy elérkezett az ideje annak, hogy mi, akik ténylegesen is dolgoztunk és dolgozunk, akik ezt az országot adóinkkal és járulékainkkal eddig is fenntartottuk és fenntartjuk ma is, akiknek alkalmazkodniuk kellett az állandóan változó feltételekhez, ám mégis fenn tudtunk maradni, akik eddig eltartották a több tízezer politikust, mi mondjuk meg, mit tegyen az állam, mi mondjuk meg, milyen országban akarunk élni.

Mi a Magyarok Magyarországért (MAMA) és a csatlakozott együttműködő szervezetek tagjai itthon, a saját országunkban akarunk jól élni, kiszámítható jövővel, rendezett feltételekkel, fejlődő gazdasággal, működő egészségüggyel és oktatással, hazai iparral, hazai mezőgazdasággal, hazai szolgáltatással, létbiztonságban és közbiztonságban. Azt akarjuk, hogy Magyarországon a fizetés, a jövedelem, a nyugdíj ne az éhhaláltól mentesítő alamizsna, hanem megélhetést biztosító bevétel legyen.

Nem mocskolódunk, nem gyűlölködünk, nem érdekel minket, ki mi volt, csak az számít, ki mit akar tenni, és mit tesz az országunkért.

Rendszeresen elküldünk Önöknek egy-egy gondolatot arról, milyen országban szeretnénk élni, arról, milyen intézkedéseket hozunk, ha mi irányítjuk az országot. Ezek a gondolatok számos kidolgozott intézkedés-tervezet részei, mely intézkedésekkel ki akarjuk rántani hazánk sárba ragadt szerekét mielőbb, nehogy még mélyebbe süllyedjen. Kérjük Önöket, írják meg a véleményüket, egyet tudnak-e érteni az egyes elképzelésekkel. Ha nem, tegyenek javaslatokat arra, Önök hogyan oldanák meg a felvetett problémát, hogyan szabályoznák az adott területet? Minden észrevételt előre is köszönünk.

Ha Önök úgy látják, hogy életképesek, az ország javát szolgálják az elképzeléseink, akkor együtt olyan országot hozunk létre, amelyben nem csupán néhány kiváltságos, hanem minden magyar ember méltósággal teljes életet élhet. Ha Önök azt mondják, hogy inkább szeretnének diktatúrában, szegénységben, félelemben élni, akkor nem foglalkozunk tovább a politikával, tesszük a dolgunkat ugyanúgy, mint eddig, ki a munkahelyén, ki a háztartásában, ki a vállalkozásában; akkor megpróbáljuk egyénenként megvalósítani, amit elképzeltünk. De egyedül minden mindig nehezebb, csak együtt sikerülhet.

Tisztelettel:
Frenkel Attila
elnök
Magyarok Magyarországért (MAMA)
http://www.mama2014.hu
https://www.facebook.com/demokratikus.valasztas2014
https://www.facebook.com/magyarokmagyarorszagert
E-mail: info@mama2014.hu
http://www.vallalkozokszovetsege.com
E-mail: info@vallalkozokszovetsege.com  
Tel: +3670 3989160
Skype: vallalkozok.szovetsege

Szólj hozzá

politika választások parlament 2014 szövetség VSZ Magyarok Magyarországért Párt MAMA