2010. júl 02.

Hogyan legyen sikeres vállalkozása?

írta: VSZ
Hogyan legyen sikeres vállalkozása?

Interjú Baldauf Aladárral a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) elnökével a somogybabodi IPAR SZABADNAPJA rendezvény kapcsán - a VSZ Kurír cikke.

 

KURÍR: - Elnök úr, hogy került a Vállalkozók Szövetsége erre a rendezvényre? Miért tartották fontosnak?

Kiemelt ajánlataink:

- pályázatírás ingyen
- mobilozás ingyen
- ingyenes webáruház hirdetésekkel

- minihonlap ingyen
- ingyenes álláskeresési hirdetések
- olcsóbb benzin, gáz és áram
- dinamikus honlap nagyon olcsón
- üzletiterv-tanácsadás ingyen
- hiteltanácsadás ingyen

B. A. – Természetes volt számunkra, hogy itt legyünk a többi vállalkozó társunk között, hiszen az előző évben is itt voltunk, és nagyszerűen éreztük magunkat az Off-Road Fesztiválon, sőt a versenyt a VSZ és a 4. csapat „vegyes párosa” nyerte - nagy örömünkre. Bízom benne, hogy sikerül idén megvédeni a címet a nemzetközi VSZ csapatunkkal. A rendezvénynek egyébként médiatámogatást adtunk a VSZGalaxy Programon keresztül.

K: - Bemutatná nekünk a VSZ-t?

B.A. – A Vállalkozók Szövetsége az egyik legnagyobb - és reményeim szerint - legsikeresebb vállalkozói érdekképviseletet. A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért azzal a céllal jött létre, hogy a kis- és középvállalkozásokat tömörítse: egyrészt további piacokat biztosítson számukra szolgáltatásaiknak és termékeiknek, másrészt határozottabban fel tudjanak lépni érdekeik védelmében a Kormánnyal, ill. más hatóságokkal szemben is - ha erre szükség lenne. Kiemelt célunk az érdekvédelmen kívül a radikális adó- és járulékcsökkentés mielőbbi bevezetése, továbbá a VSZ alappilléreinek megvalósítása az ország minden lakójának érdekében. Ezen kívül új piacok felkutatásán is dolgozunk, itthon és külföldön egyaránt, hogy tagjaink a gazdasági válság ellenére sikeresebbek legyenek, és meg tudják sokszorozni bevételüket a VSZ nyújtotta lehetőségekkel, ill. jelentősen csökkenteni tudják kiadásaikat. Ezért született a VSZ-Galaxy Program.

K: - Mondana erről néhány szót, hiszen - mint tudjuk - a VSZ az egyik legsikeresebb vállalkozói érdekképviselet. Mi a siker titka?

BA: - A VSZ használhatja Magyarországon a Galaxy vállalkozás- és gazdaságsegítő rendszert. Nem véletlenül ezt választottuk, mert érdekünk, hogy tagjaink sikeres vállalkozásokat vezessenek. Ebben maximálisan segítjük őket. Rendkívül kedvező tagdíj ellenében a VSZ-hez csatlakozó vállalkozók hihetetlen pénzeket takaríthatnak meg a Galaxy Program segítségével. Például ingyen mobilozhatnak éjjelnappal, és ha partnereiket is behozzák a szövetségbe, akkor őket is ingyen hívhatják, tehát nem csak munkatársaikat, családtagjaikat és a VSZ többi tagját, hanem akár az összes üzletfelüket és partnerüket is. Az egyéb hívások is jelentősen olcsóbbak a szokásosnál. Nagyon olcsón kaphatnak korszerű vezetékes internetet. Ezen kívül olcsóbban tankolhatnak benzint és gázolajat. Már 900 Ft-ért köthetnek kötelező biztosítást és 2500 Ft-tól cascot akár új autóra, olcsóbban köthetik meg az összes biztosításukat. A VSZ-tagoknak ingyen írják meg az EU pályázatot, tehát nincs kockázatuk, így érdemes minden magyar és EU pályázaton indulni. Minden tagunk kap egy ingyenes webáruházat vagy egy ingyenes bemutató termet. Ahol megismerhetik cégét. Jár nekik egy ingyenes automata mini honlap is. Kapnak ingyenes hirdetéseket, és ingyen hirdethetnek állást is.

B.A.: - Vállalkozásuk ismertetése is ingyen történhet meg az internetes hírleveleken keresztül. Jelentős kedvezményt kapnak tagjaink ügyvédi költségek esetén is. Minden tagunk kap egy olyan kártyát, amellyel szerte az országban több ezer vállalkozásnál és tagtársánál vásárolhat olcsóbban szinte mindent, vagy vehet igénybe kedvezményes szolgáltatásokat. A teljesség igénye nélkül néhány lehetőség: kedvezmény a Burger Kingben, a külföldi utazásoknál, Duran Szendvicsnél, az Avanglionnál, márkás ruhakereskedőknél, virágboltok, olcsóbb könyvelés, olcsó üzletiterv-készítés, költségektől mentes bankszámlák, olcsóbb gáz és villanyáram, kedvezményes étkezések, autóvásárlás, hitelfelvétel és nagyon olcsó honlapkészítés, filléres hazai és külföldi cégalapítás, olcsóbb tőzsdei és befektetési lehetőségek szerepelnek ajánlatainkban. A Galaxy külföldi terjeszkedésével tagjaink határokon túl is értékesíthetnek: ezzel is új piacokat szerezve nekik. Ezért a
legnépszerűbb vállalkozói szervezetek egyike a VSZ.

K: - Jól hallottam, ingyenes a tagoknak az EU pályázatírás is, valamint még mindig van mód rá, hogy hiteleket kapjanak, méghozzá kedvezőbben?

B.A: - Igen, természetesen ingyenes tagjainknak az EU pályázatírás. Ez nagyon fontos volt számunkra, mert csak így van értelme benyújtani a pályázatokat: előzetes költség nélkül lehívni a vállalkozásélénkítő, beruházás-, vagy projekttámogató pályázatokat. Egy–egy pályázaton így sok százezres költséget lehet megtakarítani, hiszen csak nyert pályázat esetén van minimális sikerdíj, azért több, mint érdekük győztes pályázatokat írni. A hitelekről pedig annyit, hogy még mindig tud több tagunk is hiteleket szerezni a VSZ tagoknak és vállalkozásaiknak nem túl bonyolult, de kedvező feltételekkel.

K: - Tehát ha valaki belép a Vállalkozók Szövetségébe, azonnal kap egy csekély éves tagdíj fejében több millió forintos vállalkozásélénkítő, ügyfélszerző és költségcsökkentő csomagot, amit nem csak a vállalkozásai, de családja, sőt részben munkatársai is ki tudnak használni?

B.A.: - Pontosan. Sőt, a somogybabodi rendezvény résztvevőinek ajándékot is adunk: egy évre már Silver tagságnál is 250 polcos áruházat biztosítunk, és 12 hónapig hirdethet ingyen a csatlakozó az egyik legnépszerűbb karrier portálon, továbbá 100.000 db bannerhirdetést a Galaxy rendszereiben. Várjuk Önt a VSZ standján!

Szólj hozzá

ingyen vsz vállalkozók szövetsége páyázatírás ingyen mobilozás ingyen