Vállalkozók Szövetsége

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) hírei és véleménye a napi gazdasági, politikai eseményekről.

VSZ a Facebookon

GalaxyPlaza

Friss topikok

Linkblog

Államtalanítás - a VSZ első alappillére

2017.06.23. 18:26 | VSZ |

deregularizacio.jpgA választásra való felkészülés jegyében szervezetünk szeretné bemutatni néhány mondatban a Vállalkozók Szövetsége programját.

 

A VSZ, amellett, hogy érthető és lényegre törő programot alkotott, röviden is fogalmaz: nem a szavakkal, hanem a tettekkel kívánunk győzni.

Címkék: VSZ Vállalkozók Szövetsége deregularizáció államtalanítás VSZ programja VSZ pillérek

Összenő, ami összetartozik

2017.05.23. 15:30 | VSZ |

party_night-1920x1200.jpgA napokban jelentették be, hogy MSZP-s javaslatra a Fidesz támogatással bezárnák Budapest és egyben Magyarország egyik legnépszerűbb, legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, a Budapest Parkot. Ahol évek óta a kortárs pop-rock zenekarok legjava is fellép, hogy megmutassa magát és tudását a közönségnek. Tavaly több, mint 330 ezren buliztak a Budapest Parkban – senkit sem zavarva, hiszen több kilométeres körzetben nincs lakóház, és mégis központi, jól megközelíthető helyen van.

Címkék: közélet szórakozás korrupció MSZP Fidesz-KDNP VSZ Vállalkozók Szövetsége Budapest Park

VSZ hírei

2016.08.25. 19:50 | VSZ | Szólj hozzá!

A Vállalkozók Szövetsége számos projektben nyújt támogatást, segítséget. Itt olvashatja hírlevelünket.

 

ELADÓ EGY 23 NÉGYZETMÉTERES, ÖSSZKOMFORTOS ÜZLETHELYISÉG forgalmas, budai metrófeljáróval szemben. Naponta minimum 25–35 ezer ember halad el az üzlet előtt, tehát az extra nagy forgalom garantált. Irányár: 1,5 millió Ft/m2. Az üzletnek jelenleg tartós bérlője van, tehát befektetésnek is jó, mert magas havi jövedelmet eredményez.

Ajánlati szám: VSZ/00151/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com 

 

AMERIKAI MULTINACIONÁLIS KERESKEDELMI CÉG KERES MAGYAR TERMELŐKET, FORGALMAZÓKAT globális beszállítónak elsősorban az EU és más kelet-európai piacra. Az áruk és termékek, sőt szolgáltatások minden szegmense érdekli a céget, mert nagy mennyiségben szeretné értékesíteni a magyar és kelet-európai termékeket. A teljes élelmiszer palettából várnak gyártói, termelői ajánlatokat, mind napi fogyasztási cikk valamint tartós fogyasztási cikk viszonylatban is. Valamint a bútor és háztartási gép, jármű, barkács, építkezés, sport, üdülés viszonylatig. A Vállalkozók Szövetsége intézi a kiajánlást számukra a beérkezett ajánlatok alapján. Ilyen könnyen még senki nem tudott új piacokhoz jutni.

Ajánlati szám: VSZ/00152/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

TAKARÍTÁS CÉGEKNEK, MAGÁNSZEMÉLYEKNEK a Vállalkozók Szövetsége ajánlásával. Gyors, olcsó és tökéletes megoldás a legjobb árakon. Bizalom, titoktartás, megbízhatóság, egyszeri, alkalmi, tartós esetekben is. Folyamatos megbízás esetén jelentős kedvezmény. A vállalkozók Szövetsége tagjainak rendkívüli kedvezmények és bónuszok! Jelentkezzen most, partnerünk megoldja akár holnap! Kérésre lomtalanítás is!

Ajánlati szám: VSZ/00153/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

NINCS MÉG HONLAPJA? SZERETNE CÉGÉVEL, VÁLLALKOZÁSÁVAL MEGJELENNI A VILÁGHÁLÓN? Külföldön is? Rendelje meg ma a legjobb áron és pár hét múlva megduplázódik a forgalma. Vállalkozók Szövetsége tagjainak egyes esetekben INGYENES!

Ajánlati szám: VSZ/00154/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

SZERETNE CÉGÉVEL INGYENESEN EU PÁLYÁZATOT NYERNI? Úgy érzi többre képes a vállalkozása? Tudta, hogy a VSZ-tagoknak ingyen írják a pályázatokat? Csatlakozzon MA! Ajánlati szám: VSZ/00155/16/07 Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com Befektetések érdeklik? Most alakuló részvénytársaságba fektethet! VÁRHATÓ OSZTALÉK ÉVENTE A BEFEKTETETT TŐKE 35–40%-A. A legtöbb vállalkozó most ezt választja! Kérje a VSZ ajánlását és segítségét:

Ajánlati szám: VSZ/00156/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

SZERETNE KÜLFÖLDI CÉGET ALAPÍTANI, AMIVEL BIZTONSÁGOSAN MŰKÖDTETHETI VÁLLALKOZÁSAIT? Kérje a Vállalkozók Szövetsége segítségét. Ma eldönti, és holnapunk már külföldi cégtulajdonos lesz, alacsony vagy nagyon alacsony adózású, de nagy presztízzsel rendelkező országban. Bizonyos esetekben mentesül a társadalombiztosítás vagy az áfa, esetleg a céges adó alól is. Olcsó, jó biztonságos!

Ajánlati szám: VSZ/00157/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

SZERETNE VÁLLALKOZÓKÉNT AZ USA-BAN ÉLNI, ESETLEG CSALÁDOSTÓL LETELEPEDNI? Tanácsainkkal ez megoldható! Mi a vállalkozásokért dolgozunk, őket segítjük. Kérjen segítséget. Nem bánja meg!

Ajánlati szám: VSZ/00158/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

XXI. SZÁZADI MODERN ÉS NAGYSZABÁSÚ LAKÓPARKI BERUHÁZÁSOK KIVITELEZÉSHEZ keresünk tervező mérnököket, mérnöki irodákat. Már „zero riport”-felmérésekhez is.

Ajánlati szám: VSZ/00159/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

NAGYSZABÁSÚ LAKÓPARKI BERUHÁZÁSOK KIVITELEZÉSHEZ KERESÜNK ÉPÍTŐIPARI és építőipari kiegészítő-tevékenységet végző, tapasztalt alvállalkozókat, valamint szakipari munkákhoz vállalkozásokat, szakembereket a kisebb munkákhoz is.

Ajánlati szám: VSZ/00160/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

 

SZERETNE NAGY LEHETŐSÉGEKET? INGYENES EU PÁLYÁZATÍRÁST? INGYENES WEBÁRUHÁZAT? Ingyenes hirdetéseket akár naponta? Ingyenes kedvezménykártyát, olcsóbb vásárlásokhoz – benzinhez is? Ingyenes céges tanácsadást, üzleti ötleteket? Olcsó flottás telefont? Ingyenes külföldi terjeszkedést, új piacokat? Évente sok ezer új vásárlót vagy ügyfelet INGYEN? Csupán csak a VSZ-tagságon keresztül? Csatlakozz most, rendkívül kedvező áron, már napi 27,5 Ft-os költségtől a Vállalkozók Szövetségéhez. Ugye, hogy megéri?

https://goo.gl/xHiyeV

Ajánlati szám: VSZ/00161/16/07

Érdeklődni lehet: vallalkozokszovetsege2007@gmail.com

Címkék: pályázat vállalkozás vállalkozásfejlesztés beszállítók VSZ Vállalkozók Szövetsége építőipari ajánlat beszállítói ajánlat

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) programja

2014.02.21. 13:56 | VSZ | Szólj hozzá!

A SZOLIDARITÁS a demokratikus ellenzékből alakult HARMADIK ERŐT a Magyarok Magyarországért Választási Szövetséget (MAMA 2014) támogatja és jelöltjei az Ő színeiben indulnak, mert a szakszervezeti tömörülés és mozgalom, kizárólag ezt a választási formációt találja hitelesnek és a demokrácia őrének. A SZOLIDARITÁS szerint csak itt nem találhatóak olyan erők a választási formációban, akik nem okolhatóak az elmúlt 24 év bűneiért és azért, mert hazánk ilyen méltatlan helyzetbe jutott. A MAMA 2014-et a következő pártok, szervezetek, mozgalmak támogatják: Szolidaritás Szakszervezet, Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány, Társadalmi Kamara Mozgalom, Egységes Magyar Ifjúság (EMI), Magyarok Magyarországért Mozgalom.

Címkék: közélet választás parlament vállalkozók szövetsége VSZ

A politika 5 törvénye, avagy a politikai minőségbiztosítás

2013.09.10. 00:31 | VSZ | Szólj hozzá!

Arra kérünk minden szervezetet, személyt, mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy kizárólag erkölcsi korlátok között lehessen politizálni Magyarországon, jelezze nekünk, elfogadja-e a fenti politikai minőségbiztosítási elveket.


MAMA3.jpg

Az élet minden területét törvények, szabályok, előírások, irányelvek, szabványok, rendeletek, szabályzatok, stb. határozzák meg. Kivételt csupán a magyarországi politika képez, ahol nyomát sem látjuk a szabályozottságnak. Nincsenek előírások arról, mit tehet, hogyan viselkedhet a politikus, a politika, mire jogosult, s mik a kötelességei. Ezt a hiányosságot akarja kiküszöbölni a Magyarok Magyarországért Választási Szövetsége (MAMA), amikor megfogalmazza a Politika 5 Törvényét, avagy a Politikai Minőségbiztosítási Rendszert, amelyet 5 „t” betűvel kezdődő szóban foglalunk össze:

TISZTESSÉG, TAKARÉKOSSÁG, TERVEZÉS, TUDÁSVÁGY, TENNIAKARÁS

A politika/a politikus legyen TISZTESSÉGES, bánjon TAKARÉKOSAN a rábízott közpénzzel, TERVEZZE meg az őt megválasztó kisebb és nagyobb közösségek jövőjét, legyen meg benne a kellő TUDÁSVÁGY ahhoz, hogy megismerje mindazokat az eljárásokat, módszereket és technikákat, amelyek az országunk jelenét és jövőjét szolgálhatják, és buzogjon benne a TENNIAKARÁS annak érdekében, hogy a megszerzett tudását mindannyiunk javára átültesse a gyakorlatba.
Ha minden esetben, amikor politikai döntést kell hozniuk, gondolnak erre az öt elvre, alighanem jobb döntést hoznak. Ha az elmúlt 23 évben ezen elvek szerint választottunk volna, vajon hány jelenlegi politikus került volna be az ország házába?

Arra kérünk minden szervezetet, személyt, mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy kizárólag erkölcsi korlátok között lehessen politizálni Magyarországon, jelezze nekünk, elfogadja-e a fenti politikai minőségbiztosítási elveket.
(Magyarok Magyarországért - www.mama2014.hu)

Csatlakozás: info@mama2014.hu és

info@vallalkozokszovetsege.com

A MAMA-ról részletesen: itt. A MAMA 2014 kezdeményezéséhez eddigi csatlakozó szervezetek: Szolidaritás Szakszervezet, Megújulás a Holnapért, Szövetségben, Együtt Magyarországért (SZEM), Magyar Antidiszkriminációs Közhasznú Alapítvány (MADA), Változás! 2014 Mozgalom, Határon Túli Magyarok Pártja, Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány, Magyar Fiatalok Pártja, Horizont egyesület, Magyar Nő Párt, Társadalmi Kamara Mozgalom, Egységes Magyar Ifjúság (EMI), Magyarok Magyarországért Mozgalom, csatlakozni itt lehet: info@vallalkozokszovetsege.com és info@mama2014.hu 

Címkék: politika VSZ Vállalkozók Szövetsége választások 2014 MAMA

Új politikai erő a palettán

2013.09.02. 23:42 | VSZ | Szólj hozzá!

A Demokratikus Ellenzékből megalakult a HARMADIK ERŐ, a Magyarok Magyarországért Választási Szövetség (MAMA 2014).


MAMA_logo1.jpg


Frenkel Attila, a Magyarok Magyarországért (MAMA) elnöke és Baldauf Aladár, a Vállalkozók Szövetsége a Reformokért (VSZ) elnöke 2013. augusztus 28-án aláírta a két szervezet választási együttműködési megállapodását. A felek a MAMA égisze alatt harmadik erőként mindazokat akarják megszólítani és választási részvételre bírni, akik nem kizárólag az MSZP-ben illetve nem a Fideszben és szövetségeseikben látják a nemzet felemelkedése megtervezésének és irányításának a letéteményesét. A szövetséget parlamenten kívüli pártok és civil szervezetek támogatják. Alapító támogatók: Szolidaritás Szakszervezet, Megújulás a Holnapért, Szövetségben, Együtt Magyarországért (SZEM), Magyar Antidiszkriminációs Közhasznú Alapítvány (MADA), Változás! 2014 Mozgalom, Határon Túli Magyarok Pártja, Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány, Magyar Fiatalok Pártja, Horizont egyesület, Magyar Nő Párt, Társadalmi Kamara Mozgalom, Egységes Magyar Ifjúság (EMI), Magyarok Magyarországért Mozgalom,

Az elmúlt 23 év Magyarországon mindazoknak, akik nem voltak „jó időben jó helyen” a sikertelenség, a lecsúszás, az igazságtalanság története. A keleti régió vezető és elfogadott, általánosan elismert országából lettünk szinte a legutolsók. Az olyannyira kedvelt befektetési célországból mára már menekül a tőke, menekülnek a befektetők, de menekülnek tanult és kevésbé tanult fiataljaink és időseink is más országok, a tisztességesebb demokrácia, a félelemmentesség, a jobb életkörülmények, a nagyobb és biztosabb jövedelem és a kiszámíthatóság felé.

Nem várhatjuk, hogy a hazánkat a jelenlegi nehéz helyzetbe döntő politikusok megrázzák magukat, azt mondják, hogy elég volt, s ezentúl nem a saját hasznukra, hanem a mi javunkra dolgozzanak. Most mi mondjuk azt, hogy elég volt, hogy elérkezett az ideje annak, hogy mi, akik ténylegesen is dolgoztunk és dolgozunk, akik ezt az országot adóinkkal és járulékainkkal eddig is fenntartottuk és fenntartjuk ma is, akiknek alkalmazkodniuk kellett az állandóan változó feltételekhez, ám mégis fenn tudtunk maradni, akik eddig eltartották a több tízezer politikust, mi mondjuk meg, mit tegyen az állam, mi mondjuk meg, milyen országban akarunk élni.

Mi a Magyarok Magyarországért (MAMA) és a csatlakozott együttműködő szervezetek tagjai itthon, a saját országunkban akarunk jól élni, kiszámítható jövővel, rendezett feltételekkel, fejlődő gazdasággal, működő egészségüggyel és oktatással, hazai iparral, hazai mezőgazdasággal, hazai szolgáltatással, létbiztonságban és közbiztonságban. Azt akarjuk, hogy Magyarországon a fizetés, a jövedelem, a nyugdíj ne az éhhaláltól mentesítő alamizsna, hanem megélhetést biztosító bevétel legyen.

Nem mocskolódunk, nem gyűlölködünk, nem érdekel minket, ki mi volt, csak az számít, ki mit akar tenni, és mit tesz az országunkért.

Rendszeresen elküldünk Önöknek egy-egy gondolatot arról, milyen országban szeretnénk élni, arról, milyen intézkedéseket hozunk, ha mi irányítjuk az országot. Ezek a gondolatok számos kidolgozott intézkedés-tervezet részei, mely intézkedésekkel ki akarjuk rántani hazánk sárba ragadt szerekét mielőbb, nehogy még mélyebbe süllyedjen. Kérjük Önöket, írják meg a véleményüket, egyet tudnak-e érteni az egyes elképzelésekkel. Ha nem, tegyenek javaslatokat arra, Önök hogyan oldanák meg a felvetett problémát, hogyan szabályoznák az adott területet? Minden észrevételt előre is köszönünk.

Ha Önök úgy látják, hogy életképesek, az ország javát szolgálják az elképzeléseink, akkor együtt olyan országot hozunk létre, amelyben nem csupán néhány kiváltságos, hanem minden magyar ember méltósággal teljes életet élhet. Ha Önök azt mondják, hogy inkább szeretnének diktatúrában, szegénységben, félelemben élni, akkor nem foglalkozunk tovább a politikával, tesszük a dolgunkat ugyanúgy, mint eddig, ki a munkahelyén, ki a háztartásában, ki a vállalkozásában; akkor megpróbáljuk egyénenként megvalósítani, amit elképzeltünk. De egyedül minden mindig nehezebb, csak együtt sikerülhet.

Tisztelettel:
Frenkel Attila
elnök
Magyarok Magyarországért (MAMA)
http://www.mama2014.hu
https://www.facebook.com/demokratikus.valasztas2014
https://www.facebook.com/magyarokmagyarorszagert
E-mail: info@mama2014.hu
http://www.vallalkozokszovetsege.com
E-mail: info@vallalkozokszovetsege.com  
Tel: +3670 3989160
Skype: vallalkozok.szovetsege

Címkék: politika választások parlament 2014 szövetség VSZ Magyarok Magyarországért Párt MAMA

Emlékezni nem elég

2013.08.02. 21:19 | VSZ | Szólj hozzá!

Roma holokauszt áldozataira emlékezik az ország.

Nem csak emlékezni kell az áldozatokra, hanem a mai magyar viszonyok között támogatni a feltörekvő magyar állampolgárokat, akik kisebbségként a nemzet államalkotó része. Hibás az a politika, amely szóban ugyan elítéli a cigányokat ért támadásokat, de tevőlegesen nem sokat tesz ezen jelenségek és egyáltalán a rasszizmus ellen. A romák ugyanúgy képesek és akarnak dolgozni, mint bármely más, ebben az országban élő ember, és lehetőséget kell biztosítani, hogy ezt tehessék, jelenleg csak a politikai látszatintézkedések vannak. Komoly társadalmi feszültségek vannak ebben a kérdéskörben a magyar társadalomban, és a politika szerepe, hogy - többek között - megfelelő eszközökkel enyhítse ezt. A kormány azonban erre képtelen. A VSZ elnöksége fejet hajt az áldozatok előtt, és azt kívánja, hogy minél alacsonyabb legyen a magyar társadalomban a rasszizmus és antiszemitizmus mértéke - nyilatkozta Baldauf Aladár, a Vállalkozók Szövetsége elnöke.

(GalaxyCentrum)

Címkék: antiszemitizmus rasszizmus roma holokauszt VSZ Vállalkozók Szövetsége

Kísért a múlt - kék és narancssárga

2013.08.01. 21:23 | VSZ | Szólj hozzá!

Kizárt az érdemi visszaélés a voksolás során?

A kormány azon törekvése, hogy kontroll nélkül hagyja szavazni a Magyarországon soha nem adózó, ide csak nemzettudatilag kötődő, újdonsült állampolgárokat, erősen emlékeztet az 1948-as, "kékcédulás" választási csalásra. Csak akkoriban a Kommunista Párt tagjait mozgatták a megyehatárokon keresztül, újabb és újabb, százezres szavazatok leadására. Semmi garancia nincs arra, hogy nem fog megismétlődni a csalás, azonban az ellenzék nem lesz képes kontrollálni az eseményeket, hiszen ennek zöme határokon túl, idegen államokban történik. A csalások száma már azzal is leredukálódhatna, hogy például a konzulátuson személyesen, vagy magyar szavazókörökben szavaznának az új állampolgárok, igazolva magukat és átvéve a szavazati lapot. Remélhetőleg az EU és az EBESZ megfelelő szankciókat fog alkalmazni, hogy Orbán hatalmi éhsége ne csalással biztosítsa maradását - nyilatkozta Baldauf Aladár, a VSZ elnöke.

(GalaxyCentrum)

Címkék: választások határon túli magyarok választási csalás VSZ Vállalkozók Szövetsége

"Az unortodox politikába nem fér bele a józan ész"

2013.07.27. 21:28 | VSZ | Szólj hozzá!

Orbán az IMF-hitel végtörlesztésére utasította Vargát.


 A VSZ elnöke szerint az IMF-fel való szakítás "csak a csökkenő tábornak szól", senki sem hisz Orbánnak, arról nem is beszélve, hogy közel kétszer olyan drága hitellel fizetik meg az IMF-kölcsönt, így a Fidesz-kormány nem csinál mást, mint továbbpasszolja a problémát. "Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy Orbán nem saját, hanem közpénzekkel gazdálkodik, és vesz fel drágább hitelt, állítólagos szabadságért cserébe, holott az IMF javaslatai nem biztos, hogy ésszerűtlenek vagy rosszak, csak éppen az unortodox politikába nem fér bele a józan ész" - nyilatkozta Baldauf Aladár, a Vállalkozók Szövetsége elnöke.

(GalaxyCentrum)

Címkék: hitel IMF Fidesz Orbán Vállalkozók Szövetsége unortodox gazdaságpolitika

A kormány megint csak választási taktikával próbálkozik

2013.07.26. 21:32 | VSZ | Szólj hozzá!

Az Orbán-kormány bevezetné az ún. luxusadót.

"A kormány megint eszetlenül nyúlt egy fontos társadalmi kérdéshez, nem gondolta végig, mit jelent majd az elkapkodott választási taktika. A devizahitel-állomány fele lakáscélú, másik fele szabad felhasználású. Orbán a lakáshitelekhez akar csak hozzányúlni, amelynek következménye az lesz, hogy a szabad felhasználású devizahitelek megmaradnak, és bizony bújtatottan, de ezek az állampolgárok fogják kifizetni a bankok kiesett hasznát, így az ő törlesztő részleteik az egekbe emelkednek, és alig marad reményük arra, hogy ők is megszabaduljanak" - nyilatkozta Baldauf Aladár a VSZ elnöke. "A bankok már az első devizahitel-programnál is áthárították a többletterheket a lakosságra. Az pedig minősíthetetlen, hogy a kormány szerint csak a lakáshiteleseken kell segíteni, mert nekik ez az egyetlen vagyontárgyuk számos esetben, nos, aki például autóra vett fel hitelt, mivel csak így tud munkába járni, az 'csak' a munkahelyét kockáztatja, de úgy látszik, ez sokkal kevésbé értékes, mint azok, akik lakáshitelt vettek fel. Ilyen alapon valószínűleg alaptörvény-ellenes is a konstrukció, hiszen nem lehet állampolgárokat így megkülönböztetni" - vélte a Vállalkozók Szövetsége elnöke.

(GalaxyCentrum)

 

Címkék: devizahitel bankok VSZ Vállalkozók Szövetsége