Vállalkozók Szövetsége

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) hírei és véleménye a napi gazdasági, politikai eseményekről.

VSZ a Facebookon

GalaxyPlaza

Friss topikok

Linkblog

A politika 5 törvénye, avagy a politikai minőségbiztosítás

2013.09.10. 00:31 | VSZ | Szólj hozzá!

Arra kérünk minden szervezetet, személyt, mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy kizárólag erkölcsi korlátok között lehessen politizálni Magyarországon, jelezze nekünk, elfogadja-e a fenti politikai minőségbiztosítási elveket.


MAMA3.jpg

Az élet minden területét törvények, szabályok, előírások, irányelvek, szabványok, rendeletek, szabályzatok, stb. határozzák meg. Kivételt csupán a magyarországi politika képez, ahol nyomát sem látjuk a szabályozottságnak. Nincsenek előírások arról, mit tehet, hogyan viselkedhet a politikus, a politika, mire jogosult, s mik a kötelességei. Ezt a hiányosságot akarja kiküszöbölni a Magyarok Magyarországért Választási Szövetsége (MAMA), amikor megfogalmazza a Politika 5 Törvényét, avagy a Politikai Minőségbiztosítási Rendszert, amelyet 5 „t” betűvel kezdődő szóban foglalunk össze:

TISZTESSÉG, TAKARÉKOSSÁG, TERVEZÉS, TUDÁSVÁGY, TENNIAKARÁS

A politika/a politikus legyen TISZTESSÉGES, bánjon TAKARÉKOSAN a rábízott közpénzzel, TERVEZZE meg az őt megválasztó kisebb és nagyobb közösségek jövőjét, legyen meg benne a kellő TUDÁSVÁGY ahhoz, hogy megismerje mindazokat az eljárásokat, módszereket és technikákat, amelyek az országunk jelenét és jövőjét szolgálhatják, és buzogjon benne a TENNIAKARÁS annak érdekében, hogy a megszerzett tudását mindannyiunk javára átültesse a gyakorlatba.
Ha minden esetben, amikor politikai döntést kell hozniuk, gondolnak erre az öt elvre, alighanem jobb döntést hoznak. Ha az elmúlt 23 évben ezen elvek szerint választottunk volna, vajon hány jelenlegi politikus került volna be az ország házába?

Arra kérünk minden szervezetet, személyt, mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy kizárólag erkölcsi korlátok között lehessen politizálni Magyarországon, jelezze nekünk, elfogadja-e a fenti politikai minőségbiztosítási elveket.
(Magyarok Magyarországért - www.mama2014.hu)

Csatlakozás: info@mama2014.hu és

info@vallalkozokszovetsege.com

A MAMA-ról részletesen: itt. A MAMA 2014 kezdeményezéséhez eddigi csatlakozó szervezetek: Szolidaritás Szakszervezet, Megújulás a Holnapért, Szövetségben, Együtt Magyarországért (SZEM), Magyar Antidiszkriminációs Közhasznú Alapítvány (MADA), Változás! 2014 Mozgalom, Határon Túli Magyarok Pártja, Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány, Magyar Fiatalok Pártja, Horizont egyesület, Magyar Nő Párt, Társadalmi Kamara Mozgalom, Egységes Magyar Ifjúság (EMI), Magyarok Magyarországért Mozgalom, csatlakozni itt lehet: info@vallalkozokszovetsege.com és info@mama2014.hu 

Címkék: politika VSZ Vállalkozók Szövetsége választások 2014 MAMA

A bejegyzés trackback címe:

http://vallalkozokszovetsege.blog.hu/api/trackback/id/tr395505171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.