2010. dec 14.

A világ legjobb és legmegvalósíthatóbb üzleti ötletei

írta: VSZ
A világ legjobb és legmegvalósíthatóbb üzleti ötletei

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány (MGFA) azért gyűjtötte egybe a Magyarországon még meg nem valósított, szenzációs, 10.000 db üzleti ötletét, hogy segítse a hazai mikró, kis- és középvállalkozásokat a válság hatékony kezelésében, és hogy a cégek könnyedén tudjanak váltani a piac igényeinek megfelelően.

 

Az MGFA a programhoz csatlakozó vállalkozók érdekében hozta létre a partnereivel és szponzoraival a Sikeres Vállalkozók VIP Klubját. Az önsegítő vállalkozói klubhoz minden magyar vállalkozás csatlakozását várják, amelyek szeretnék a gazdaságilag nehéz időket az MGFA kínálta lehetőséggel túlélni.
Minden cég és vállalkozás, amely a klub tagja, ezidő alatt ingyenesen megkapja heti bontásban az üzleti öteletek színe-javát, amit Magyarországon még nem valósítottak meg, de Magyarországon igény lenne megvalósításukra, és világszerte bizonyított a projekt/ötlet pénzügyi sikeressége, így biztos egzisztenciát jelenthet akár megyénként vagy településenként a megvalósítójának.

Az ötletek jelentős részéhez alig van szükség extra tőkére, mert a jelenlegi vállalkozási tevékenységhez illeszthető, de már úgy, hogy milliós bevételeket hozhat megvalósítójának havonta, hetente, de akár naponta is.
Néhány ötlet olyan nagy jelentőségű, hogy hazai bevezetője rövid idő alatt kitörhet a kkv-k közül: jelentős vállalatbirodalom építhető az egyszerű ötletre.
Minél több vállalkozás csatlakozik az alapítvány által létrehozott klubhoz, annál több cég maradhat talpon, mentheti meg a vállalkozás tulajdonosainak családi egzisztenciáját, valamint a vállalkozásnál dolgozó alkalmazottak munkahelyeit.

A vállalkozássegítő szervezetek a kezdeményezéstől több ezer vállalkozás, ill. többtízezer munkahely megmentését várják.

Minden csatlakozott vállalkozás a tagsága alatt ajándékba kap egy 150 polcos internet áruházat, ill. internetes bemutatótermet, valamint számtalan vállalkozásokat segítő, költségcsökkentő lehetőséget is, például filléres mobiltelefon-előfizetést, amellyel akár a csatlakozottak partnercégeiket is ingyen hívhatják éjjel-nappal. Vállalkozássegítő lehetőségeket úgy állította össze az MGFA, hogy ezzel is a cégek globális online jelenlétét és az e-kereskedelem hazai fejlődését támogassa.

Az üzleti ötletek, gazdasági projektek, franchise megoldások, gyártási és konstrukciós ajánlatok gyűjtése tovább folytatódik.

 

Az érdeklődő vállalkozások a következő honlapon tudnak fél perc alatt regisztrálni, majd jelentkezni a Sikeres Vállalkozók VIP Klubjába: http://www.uzleti5letek.info/

Néhány kiegészítő információt pedig a társhonlapon tudhatnak meg: http://www.vallalkozasokert.info/
 

 

Érdeklődni lehet a programról:
Tel.: +3670-398-9160
e-mail: info@gazdasagifelemelkedesert.com  

Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

Szólj hozzá

magyarország alapítvány gazdasági ötletbörze felemelkedéséért mgfa ülzeti ötletek üzleti5letek